Consideracions al comprar
els nostres productes

 • Escollir adequadament

  El nostre projecte serà diferent si es tracta d´un espai d´ús casual o intensiu, si està a la costa o a la muntanya, si  la seva orientació es sud o nord. Per ajudar-lo a trobar la millor opció i encaminar-lo en els espais més complexos…
  Expliqui’ns el seu projecte

 • Visita prèvia

  El nostre equip tècnic està disponible per analitzar in situ el teu espai i ajudar-te a resoldre tots els dubtes particulars per poder complir amb tots els requisits del teu projecte.

  Demana´ns una cita

 • Prova-ho

  Si encara no has experimentat, tocat i sentit el confort dels productes Kauma, fes-nos una visita al nostre showroom.

  Showroom
  N-331 km 75,8 – 14900 Lucena, España
  +34 957 749 749 – info@kauma.es

 • Mesures que estalvien

  Sabies que treballem amb tu per optimitzar la mida o el nombre de panells en un sistema per reduir costos? Les mesures que figuren en el pressupost son simplement un punt de partida, es tracta doncs de mesures aproximades. Sobre el pressupost, prendrem les mesures exactes per la fabricació i si la idea final dista molt del pressupost inicial, reconsiderarem la valoració en base al projecte per oferir-li el preu definitiu.

 • Opcions de colors i acabats

  Contem amb la nostra pròpia planta de lacat per oferir-vos infinitat de colors i acabats segons els seus gustos. Sol·liciti la nostra carta de colors estàndard o d´imitació fusta.

 • Com aconseguir el teu pressupost

  La millor manera de determinar el preu es consultant-ho a un agent oficial Kauma i sol·licitar el pressupost a través del nostre formulari web o enviant un e-mail a comercial@kauma.es.

  Sol·licitants pressupost

 • Com saber si Kauma ha rebut la meva comanda?

  Quant rebem la comanda, t´enviarem una confirmació per e-mail, amb dates estimades de producció i entrega. Des d´aquest instant es crearà entre tu i Kauma un contracte legalment vinculant. Atendrem la teva comanda amb la màxima agilitat possible i rebràs el producte dins del  termini establert.

 • Pagament

  Oferim facilitats de pagament als nostres clients. Al tractar-se d´un producte fet en exclusiva per tu, sol·licitem un pagament inicial del 50% en el moment de la comanda i l´abonament de la part restant a la finalització i entrega del material.

 • Comandes i producció

  Per consultar dubtes tècnics, l´estat de la comanda, terminis d´entrega o formes de envio, contacta a través del nostre e-mail pedidos@kauma.es.

 • Terminis d´entrega

  Quan realitzis la teva comanda, et facilitarem un termini d´entrega estimat. Conforme avanci el procés de fabricació, t´informarem de la data exacta.

 • Envio de comandes

  Els productes seran enviats completament protegits, recoberts amb cartró i suro o caixons de fusta en cas de portar vidre. Sempre li donarem una idea estimada del pes de la mercaderia i el nombre de paquets.

 • El dia de la instal·lació

  La instal·lació es part clau de tot el procés de compra, ja que sense una bona execució a l´obra no aconseguirem la qualitat desitjada dels nostres productes. Elegir l’exigència d´un instal·lador certificat de Kauma  es una garantia d´èxit que a més evitarà problemes i temps al comprador. Ens comprometem a instal·lar el producte de manera còmoda per tu, sense causar desperfectes ni generar excessius residus.

 • Garantía

  Les estructures de Kauma, així com els panells de vidre o de qualsevol altre material posseeixen una garantia de 2 anys des de la data de la instal·lació. No obstant, al tractar-se de materials diferents, cadascun d´ells pot presentar condicions especials de cobertura en el termini de 5 anys de la data de la instal·lació. Et recordem que facis una ullada a la nostra Política de Garantía.

 • Neteja

  Per conèixer com mantenir l´estructura i els panells Kauma, t´invitem a consultar el Manual d´Us i Manteniment. Aquestes indicacions, a més a més te les entregaré en ma l’instal·lador de Kauma una vegada instal·lat el producte.

 • Relaxa´t i despreocupat

  Dissenyem els nostres productes per oferir-te el màxim confort any rere any. Treballem per assistir les seves necessitats en qualsevol moment i, en cas de ser necessari, el nostre departament tècnic s´ocuparà de qualsevol incidència per vostè sols te que preocupar-se de viure relaxat i protegit per Kauma. Aquí ens trobarà sempre.